.

.

Itekiro Авто Автомобил Полнач ЗА HP G61-408CA, G61-409CA, G61-409CA, G61-420CA, G61-420CA, G61-423CA, G61-423CA, G61-424CA, G61-424CA, G61-428CA, G61-428CA, G61-428CA, G61-428ca, G61-428CA, G61-428CA, G61-428CA, G61-428CA, G61-428CA, G61-428CA, G61-428CA, G61-428CA, G61-428CA, G

Itekiro Авто Автомобил Полнач ЗА HP G61-408CA, G61-409CA, G61-409CA, G61-420CA, G61-420CA, G61-423CA, G61-423CA, G61-424CA,

DEN 2.00

Достапност
Достапно за нарачка

62 a 90w max (замена на вистински HP 45w, 65w, 90w адаптери)димензии : 4. Гаранција за задоволство со 1 година гаранција за замена. Тоа е АВТОМАТСКИ АДАПТЕР / ЕДНОНАСОЧЕН ПОЛНАЧ ЗА АВТОМОБИЛИ, А не АДАПТЕР ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА / ЅИДЕН ПОЛНАЧ.Карактеристики на производот : овој адаптер доаѓа со врв на приклучокот за лактот.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат