.

.

Пред-Сопственост-98° И Зголемување за 98°

Пред-Сопственост-98° И Зголемување за 98°

DEN 175.68

Достапност
Достапно за нарачка

БАРКОД : 0731453095625r. НАСЛОВ : 98° и Се Зголемува за 98° (ЦД, Октомври-1998, Мотаун)r. УМЕТНИК : 98°R. ФОРМАТ : ЦДr. ЖАНР : Рок & Попr. ИЗДАВАЧКА КУЌА : Motownr r. ПЕСНИ : 1t Introtr. 2театарtr. 3t If Таа Само ЗнаешеtР. 4ти направи (те негува)тр. 5ТФЛАЈ со менетР. 6tstill TR. 7 Tb Поради тебеtr. 8tgive до (INTERLUDE) TR. 9 Tdo САКАТЕ ДА ТАНЦУВАТЕTr. 10 TTRUE на твоето срцеtr. 11tto мене Ти Си сѐtr. 12tth Најтешката работаТ Р. 13тсе е надвор од мојот живот баркод : 0731453095625 наслов : 98° И Се Зголемува За 98° (Цд, октомври-1998, мотаун) УМЕТНИК : 98° формат : Цд Жанр : РОК и поп ИЗДАВАЧКА КУЌА : Мотаун песни : 1 интро 2 загрејте го 3 ако знаеше само 4 јас правам (негувај Те) 5 летај со мене 6 уште 7 поради Тебе 8 Откажи се (ИНТЕРМЕДИЈА) 9 дали сакаш да танцуваш 10 верен на твоето срце 11 ЗА МЕНЕ ти си се 12 Најтешката работа 13 таа е надвор Од Мојот Живот.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат