.

.

Бренд 12в 18ах Замена На Батеријата ЗА SLAA12 - 18F UPS Батерија

Бренд 12в 18ах Замена На Батеријата ЗА SLAA12 - 18F UPS Батерија

DEN 319.52

Достапност
Достапно за нарачка

SPS Бренд 12v 18ah Замена На Батеријата ЗА SLAA12 - 18 F2 UPS Батерија (1 Пакет) ВЕ Молиме ПОВТОРНО КОРИСТЕТЕ ги постојните КАБЛИ, конектори и други хардверски за SLAA12-18f2 UPS Батерија.Ние испраќаме само заменски батерии.Проверете дали батериите што се нарачуваат одговараат на батериите во вашата единица пред да ја поставите вашата нарачка. Ние не сме одговорни за неточни нарачки.Како Да Се Потврди?Проверете дали напонот и Засилувачот се совпаѓаат. Ние исто така објавуваме димензии на батеријата (Должина Х Ширина Х Висина) - ако не сте сигурни, ве молиме контактирајте не. SPS Бренд 12v 18ah Замена На Батеријата ЗА SLAA12-18 F2 UPS Батерија (1 Пакет) Спецификации Волт = 12 V, Засилувач = 18ahlength X Ширина X Висина ( инчи ) = 7.13 x 3.01 x 6.57 Пратката содржи една Од 12v 18ah Батерии-SPS Бренд 12v 18ah Замена Батерија ЗА SLAA12-18 F2 UPS БАТЕРИЈА (1 ПАКЕТ). Десно ценатабатерија SPS Бренд 12v 18ah Замена На Батеријата ЗА SLAA12 - 18 F2 UPS Батерија (1 Пакет) испорачана Од Dightpricebatery се со висок квалитет, дизајнирани да ги задоволат или надминат оригиналните спецификации НА OEM.Тие беа произведени од компании сертифицирани ОД ИСО Потрошените батерии Од Батеријата ЗА Замена НА SLA треба да располагаат правилно според локалните и федералните прописи. SPS Бренд 12v 18ah Замена На Батеријата ЗА SLAA12 - 18 F2 UPS Батерија (1 Пакет).

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат