.

.

Пред-Сопственост-Брукнер: Симфонија Бр

Пред-Сопственост-Брукнер: Симфонија Бр

DEN 175.68

Достапност
Достапно за нарачка

Пред-Сопственост - Брукнер : Симфонија Бр.9 (ЦД, Октомври-1999, РЦА) БАРКОД : 0743216324422 НАСЛОВ : Брукнер : Симфонија Бр. 9 (ЦД, Октомври-1999, РЦА) ФОРМАТ : ЦД ЖАНР : КЛАСИЧНА ИЗДАВАЧКА КУЌА : РЦА ПЕСНИ : 1 Синфони Бр. 9 Д-Мол = Симфонија Бр. 9 Во Д Минор (оригиналфасунг = Оригинална Верзија) 2 Синфони бр. 9 д-мол = симфонија БР. 9 ВО Д МИНОР (ОРИГИНАЛФАСУНГ = ОРИГИНАЛНА ВЕРЗИЈА) / Фејерлих, Мистериозо 3 Синфони БР. 9 Д-мол = симфонија БР. 9 ВО Д МИНОР (ОРИГИНАЛФАСУНГ = ОРИГИНАЛНА ВЕРЗИЈА) / Шерцо. Бевегт, Лебхафт-Трио. Шнел 4 Синфони Бр. 9 Д-Мол = Симфонија Број 9 Во Д Минор (Оригиналфасунг = Оригинална Верзија) / Адаџо. Лангсам, Фејерлих.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат