.

.

- 73232-Сигнал-Сплитер-3-Начин

- 73232-Сигнал-Сплитер-3-Начин

DEN 147.36

Достапност
Достапно за нарачка

Внесете го вашиот број на модел погоре за да бидете сигурни дека ова одговара. Се поврзува Со Кружен Коаксијален Кабел За Да Овозможи Инсталирање На 3 Телевизори Или Видеорекордери Од Еден Извор На Антена Може Да Се Поврзе Со Сателитски Приемник Или Видео Излезен Кабел За Да Обезбеди Сигнал До 3 Одделни Телевизори Истовремено Едноставна Инсталација Со Завртки Инсталирајте На Кабли Помеѓу Еден Извор & Дури 3 Компоненти Внесете го вашиот број на модел погоре за да бидете сигурни дека ова одговара. Се Поврзува Со Кружен Коаксијален Кабел За Да Овозможи Инсталирање На 3 Телевизори Или Видеорекордери Од Еден Извор На Антена. Може Да Се Поврзе Со Сателитски Приемник Или Видео Излезен Кабел За Да Обезбеди Сигнал До 3 Одделни Телевизори Истовремено. Едноставна Инсталација Со Завртки. Инсталирајте На Кабли Помеѓу Еден Извор И Дури 3 Компоненти.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат