.

.

Американски честитки прават картичка за честитки за бучава со фолија

Американски честитки прават картичка за честитки за бучава со фолија

DEN 95.84

Достапност
Достапно за нарачка

Време е да славиме! Понудете специјален некој лични честитки за нова работа или дипломирање. Овој сончев жолт картон има прицврстен сино -розов бучанец, кој вели дека "направи бучава, " за забавата да започне. Изреки и украси од златна фолија ја украсуваат картичката околу бучанецот. Донесете ја забавата на пал и проверете дали го слават своето достигнување. Надворешна порака : Направете бучава!. Внатре во пораката : и одлични големи, секаде околу вас!. Украсена со златна фолија; Прилог на производителот на бучава. Овој сончев жолт картон има прицврстен сина и розова бучава, која вели „направете бучава“, за забавата да започне. Изреки и украси од златна фолија ја украсуваат картичката околу бучанецот. Вклучен плик. Потребна е дополнителна поштарина. Време е да славиме!. Понудете специјален некој лични честитки за нова работа или дипломирање. Донесете ја забавата на пал и проверете дали го слават своето достигнување. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Опасност за гушење - мали делови. Не за деца под 3 години . на возраст од 3+.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат