.

.

1 4ctw-Дијамант 5 8CT-РУБИН ПРСТЕН

1 4ctw-Дијамант 5 8CT-РУБИН ПРСТЕН

DEN 15920.00

Достапност
Достапно за нарачка

Тип на Скапоцен Метал : 18кт Розово Злато Прибл. Грам Тежина : 3.774 Вкупно Скапоцен Камен Карат Тежина : 1/4 Примарен Дијамант Тип : Лабораторија Рубин Примарен Скапоцен Камен Форма : Круг Примарен Скапоцен Камен Боја : Црвен Примарен Дијамант Јасност : I2-I3 Примарен Дијамант Поставување : канал-постави Примарен Скапоцен Камен Карат Тежина : 0.7 Дијамант 2 Тип : Дијамант Скапоцен Камен 2 Форма : Круг Скапоцен Камен 2 Боја : G-H Gem2 Јасност : SI3 Gem2 Поставување : Prong-сет Скапоцен Камен 2 Карат Тежина : 0.11 Гем3 Тип : Дијамант Скапоцен Камен3 Облик : Тркалезна Скапоцен Камен3 Боја : Г-Х Гем3 Јасност : Си3 Гем3 Поставување : Пронг-Сет Дијамант 3 Карат Тежина : 0.11 1/4цтв-Дијамант 5/8цт-Рубин Прстен.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат