.

.

Ловци Специјалитети Штрут Рапи Стариот Кокошка Бо Повик

Ловци Специјалитети Штрут Рапи Стариот Кокошка Бо Повик

DEN 2.67

Достапност
Достапно за нарачка

Расипаната Комбинација На Стара Кокошка вклучува Расипана стара кутија За Кокошки и триење на стакло турција повици и премиум флекс дијафрагма повик. Распрснатиот повик За кутија За Кокошки е достапен само во овој комбиниран пакет. Овој повик во кутија е прилагоден рачно изработен, хибриден дизајн во стилот на лопатка. Лесно произведува висококвалитетни предни ноти за викање и расипано сечење со висок тон. Повикот е конструиран со едноделно дно од цреша и јаворов капак. Повикот е исто така целосно водоотпорен за лов во влажно време. Доаѓа со прикачен еластичен ремен за да го смири повикот кога сте во движење. Расипаната Комбинација На Стара Кокошка вклучува Расипана стара кутија За Кокошки и триење на стакло турција повици и премиум флекс дијафрагма повик. Распрснатиот повик За кутија За Кокошки е достапен само во овој комбиниран пакет. Овој повик во кутија е прилагоден рачно изработен, хибриден дизајн во стилот на лопатка. Лесно произведува висококвалитетни предни ноти за викање и расипано сечење со висок тон. Повикот е конструиран со едноделно дно од цреша и јаворов капак. Повикот е исто така целосно водоотпорен за лов во влажно време. Доаѓа со прикачен еластичен ремен за да го смири повикот кога сте во движење.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат