.

.

Денсо ДЕНСО Прв Пат Fit® Стартер Мотор-Преработени 280-Одговара изберете: 2009-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2009 - ГМЦ СИЕРА

Денсо ДЕНСО Прв Пат Fit® Стартер Мотор-Преработени 280-Одговара изберете: 2009-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2009 - ГМЦ СИЕРА

DEN 606.56

Достапност
Достапно за нарачка

ДЕНСО Прв Пат Fit® стартерите ги исполнуваат или надминуваат сите стандарди на производителот, правилно се монтираат со минимум проблеми со инсталацијата, обезбедуваат максимален вртежен момент на вртење под сите услови и обезбедуваат години на сигурна услуга. Денсо ДЕНСО Прв Пат Fit® Стартер Мотор – Преработени 280-5392 Вклопува Изберете : 2009-2015 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО 2009-2015 ГМЦ СИЕРА 2009-2011 ШЕВРОЛЕТ ТАХО 2008-2013 ГМЦ ЈУКОН XL 2009-2012 ГМЦ ЈУКОН 2009-2015 шевролет Експрес Г2500 2009-2012,2015 Шевролет експрес г3500 2009-2011,2013 ШЕВРОЛЕТ ПРИГРАДСКИ 2006-2007 КАДИЛАК ЦТС-В 2009-2012,2015-2017 ГМЦ САВАНА 2009 ШЕВРОЛЕТ ЛАВИНА 2009-2014 Кадилак ескалада 2009 Хамер Н2 2011-2014 Шевролет експрес г4500 и повеќе - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат